Polygel

Polygel is een nieuw product om kunstnagels te kunnen maken. De polygel is een “dikke” gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof (finishing wipe, gel cleanser). Poly gel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert en pas hard word na het uitharden in de ledlamp. Dit product bevat eigenschappen uit de acryl en uit de hard gel. Door deze combinatie van beste eigenschappen is polygel ontstaan.

Voordelen van polygel:

  • Polygel is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan hard gels, hierdoor heb je een natuurlijker gevoel wanneer je het product op je nagels hebt.
  • Polygel is sterker dan hard gels en flexibeler dan acryl producten.
  • Het product loopt niet uit en wordt onder een uv/led lamp uitgehard.
  • Geen monomeer vloeistof en vrij van de volgende ingrediënten: Toluene, DBP, Formaldehyde, Formaldehyde resin, Camphor, TPHP en Xyene.
  • Het heeft een goede hechting waardoor de nagel niet makkelijk lift of loslaat.
  • De geuren van acryl zijn verdwenen! De polygel slip heeft zelfs een aangename geur.
  • Alleen nagelstilisten die gecertificeerd zijn in polygel, mogen met dit product werken.
  • Veel mensen die allergisch zijn voor acryl of gel nagels , kunnen vaak wel tegen polygel.

  Polygel is een basisproduct, hierin bestaan 6 kleuren: Natural clear, Soft white, Bright white, Light pink, Dark pink, Cover pink

acryl of gelnagel

Er zijn vrouwen die van nature hele sterke nagels hebben en vrouwen die dat niet hebben. Als je toch mooi verzorgde nagels wilt kan je acryl/ gel nagels proberen. Veel mensen weten alleen het verschil niet tussen acryl en gelnagels. Dat is er namelijk zeker. Wat bij jou past hangt helemaal af van jouw nagels.

Gelnagels

Met gel nagels worden je eigen nagels verlengt en verstevigt. Er wordt een stroperige laag over je eigen nagels gelakt. Onder de UV-lamp wordt dit hard. Als elke nagel deze basis laag heeft wordt er daarna kleur aangebracht. Dit zijn altijd twee lagen zodat de nagels stevig worden. Na elke laag moeten de nagels onder de UV-lamp. Hierdoor kost het veel tijd om ze te laten zetten.

Voordelen:
– Zien er natuurlijk uit. – Zijn buigzaam.
– Glanzend oppervlak.
– Bijna geen chemische geuren tijdens het zetten.

Nadelen:
– Niet goed bestand tegen stoten.
– Na elke laag moet je onder de UV-lamp. Hierdoor neemt het veel tijd in beslag.

Acryl nagels

Acryl nagels worden gemaakt door een vloeistof en een poeder. Hierdoor wordt het een soort kleverig bolletje wat over je nagels gelakt wordt. Dit wordt hard door de buitenlucht. Als dit hard is worden je nagels mooi in vorm gevijld en gepolijst. Hierna kan je nog kiezen om er een kleur erover heen te laten lakken.

Voordelen:
-Zijn stevig
-Kunnen langer gedragen worden dan gel nagels.

Nadelen:
-Als je de nagel hard stoot kan dit voor breuken zorgen.
-De nagels hebben geen glans.
-Bij het aanbrengen komen er veel chemische geuren vrij.

Let wel op:
Deze twee opties zijn natuurlijk niet het allerbeste voor je nagels, daarom is het wel belangrijk dat je ze af en toe weer laat ademen. Dat houdt in dat je soms een week niks op je nagels draagt.

Ook is er de mogelijkheid om je eigen nagels te voorzien van gellak. Vooral als je broze kwetsbare nagels hebt is dit een goede optie om toch mooie verzorgde nagels te hebben. Tevens helpt gellak heel goed bij mensen die nagelbijten. Door de gellak wordt het nagelbijten beperkt en kunnen uw nagels weer gezond en sterk worden en aan groeien