Wimperextensions one by one van Misencil

Wimperextensions one by one van Misencil Zojuist afgerond de cursus Wimpersextensions one by one van Misencil en na het behalen van mijn erkend Misencil certificaat kunt u nu bij mijn salon ook terecht voor Wimperextensions one by one te laten plaatsen. Waarom Misencil: • Ontwikkeld en geproduceerd door een oogarts • Marktleider wereldwijd, meer dan 30.000 salons in 55 landen • Unieke hypoallergene wimperextensions • Lijm van medische kwaliteit. Droogt snel en is na 2 uur waterproof de klant kan na 2 uur douchen, sporten, zwemmen • Speciaal eigen assortiment cosmetica en verzorgingsproducten voor gebruik met wimperextensions Kwaliteit wordt door Misencil gewaarborgd door de verplichte gecertificeerde training voor elke wimperstyliste welke Misencil behandelingen uitvoert, als mede door de strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA (FDA) en Canada De focus op kwaliteit uit zich in enorme voordelen, zoals de supersterke HD en Premium wimperlijm waarvan slechts een enkele druppel voldoende is om een volledige set te zetten en welke al na 2 uur zo sterk is dat de consument er mee kan douchen en zelfs zwemmen! Terecht wordt Misencil gezien als de nieuwe kwaliteitsstandaard. Veiligheid & hygiëne tijdens de behandeling wordt verzekerd door het gebruik van speciale flexibele oogpads, zowel onder de ogen als boven op de oogleden, de unieke Nanomist behandeling om lijmdampen direct te verdrijven en eventuele irritatie te neutraliseren, als ook het gebruik van gereedschappen van Duitse kwaliteit chirurgisch staal en de reiniging van de wimpers met de Misencil Wimpershampoo en het gezicht met de Misencil Face Makeup Remover voorafgaand aan de behandeling. Verzorging van de wimpers is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuis gekomen ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen. Behandelingen Naast manuele en wellness behandelingen Bied ik ook doelgerichte behandelingen aan waarbij ik gebruik maak van apparatuur. Enkele doelgerichte behandelingen zijn bv.: Acne, anti-aging en huidverbetering.

Microdermabrasie

Een Micodermabrasie behandeling werkt zeer effectief bij: – Littekens – Acne – Pigmentvlekken – Fijne rimpels – Vale huid – Vochtarme huid – Striae – Ouder wordende huid – Liftende resultaten voor ouder wordende huid – Rokershuid Microdermabrasie – verbetering van de huidstructuur Met behulp van kristallen worden op zachte en gecontroleerde wijze het bovenste laagje van de opperhuid verwijderd. Daarnaast wordt de huid geprikkeld wordt om nieuwe cellen aan te maken. Littekens en fijne rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding waardoor de huid er gezonder, frisser en gladder uit gaat zien. Deze intensieve peeling is pijnloos en geeft direct een zichtbaar resultaat. Klinische testen bewijzen dat al na 1 behandeling een huidstructuur-verbetering van 19,6% is opgetreden.

Ultrasone

Ultrasoon – dieper in de huid door geluid Door middel van geluidsgolven kunnen op een eenvoudige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden. De huid krijgt door de behandeling met de Ultrasone een enorme oppepper. Na een microdermabrasie-behandeling in combinatie met de Ultrasone zal uw huid een stralende heldere teint hebben met een gladder huidoppervlak. Het is aan te raden om een kuur van 5 a 6 Behandelingen met tussenpauzes van 4 weken te ondergaan voor het beste resultaat Dit unieke concept is geschikt voor vrijwel ieder Huidtype en elke leeftijd.

Iontoforese

Wat is Iontoforese Door middel van Iontoforese worden huidverzorgingsproducten dieper de huid ingesluisd zodat ze daar effectiever hun werk kunnen doen. Door gelijkstroom wordt de natuurlijke barrière van de huid doorbroken. Hierdoor versterkt de werking van onder andere maskers, crèmes en serums enorm. Het effectief insluizen van de actieve werkstoffen in de diepere huidlagen activeert de celstofwisseling en bevorderd de bloedcirculatie. Het verhoogt het regeneratievermogen van de huid en verbetert het huidbeeld al na enkele behandelingen. Het beste resultaat is te verkrijgen dmv een kuur te volgen

Hoog frequentie

Hoogfrequentie stroom wordt reeds vele Jaren met succes toegepast voor cosmetische behandeling van het gezicht. Het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen door de huid Een massage van de huid met de electrode stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling van de huidcellen. Acne, lifting en huidverstrakking, het verwijderen van onderhuidse onreinheden waardoor de oneffenheden verdwijnen en de huid weer glad, rein en schoon is. Hoe werkt het Hoogfrequentie apparaat? Met glazen elektrodes wordt hoog frequente energie overgebracht op de huid. Zuurstof uit de lucht wordt hierbij omgezet in ozon wat zorgt voor een reinigende anti-bacteriële werking. Tijdens de behandeling ontstaat verrijkte zuurstof die in staat is om in de huid door te dringen. Het beste resultaat wordt behaald door een kuur te volgen en daarna bij te houden

Vacuümzuig

Bij vacuümzuig wordt de huid door middel van glazen slolpen aangezogen en zodanig gemasseerd zodat diepliggende onderhuidse vetophopingen, verklevingen en toxinen worden los gemaakt en verwijderd. Door de verbeterde doorbloeding, lymfedrainage, celdeling en collageenaanmaak zal de huid er een stuk steviger en gezonder uitzien. Vacuümzuig wordt veel gebruikt tegen cellulitis maar ook fijne lijntjes in het gezicht kunnen aangepakt worden zodat er een betere huidconditie ontstaat.