BIOPULSE THERAPIE

BioPulse Therapie is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van Biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkend, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

We beginnen met een ontgiftende reiniging met daarna een voorbehandeling met een complex van peptiden en pure vitamine C. Hierna wordt het speciale masker aangebracht (dit word volledig hard).

Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel dit betekent dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt worden en worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen rondom de cellen afgebroken en afgevoerd.

Het masker heeft naast het oxygenatie effect ook een enzymatische werking. Dode huidcellen worden verwijderd en verstopte poriën worden gereinigd. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien. Het voelt als het ware als een mini facelift. En je ziet gelijk resultaat.

De huid kleurt tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes te zien door de toevoer van zuurstofrijkbloed. Dit is positief!! De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt binnen enkele uren weg.

Effectiviteit:
• Anti aging, lifting en versteviging
• Aanmaak collageen en elastine
• Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
• Verhelderen van hyperpigmentatie
• Verwijderen van dode huidcellen
• Verwijderen van verstoppingen uit de porien
• Reguleren van de talgproductie
• Bestrijden van vrije radicalen

Carboxy CO2 masker zuurstoftherapie

Carboxy Therapy is een masker dat helemaal “hot” is in Nederland. Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan.

Het masker bestaat uit een gel en een vliesmasker. Zodra deze in contact komen met elkaar komt er CO2 (kooldioxide) vrij. De gel gaat schuimene en knetteren. Door de CO2 gaan de rode bloedcellen zorgen voor meer en een betere zuurstoftoevoer in en naar de cellen van de huid. Het masker activeert de celopbouw in de huid.

Doel van Carboxytherapie

 1. Liften van gelaat en hals: anti-aging
 2. Verminderen van donkere kringen
 3. Slinken van vetwallen onder de ogen
 4. Verkleinen van poriën
 5. Bleken van pigment vlekken
 6. Vervagen van littekens en striae
 7. Verminderen van rimpels

Biopeel

Wat is een Biopeel?

Biopeel is een100% natuurlijk kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel waardoor de voedingstoffen goed opneembaar worden door de huid. Door middel van massage worden de heilzame stoffen van de kruiden en maritieme extracten optimaal door de huid opgenomen waardoor de huid zich direct van binnenuit gaat regenereren (herstellen). Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. De huid voelt zacht en glad aan.

De huidtextuur is verfijnd en het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de Biopeel een sterk ontgiftende werking. 

Effectiviteit

 1. Algehele huidverbetering.
 2. Huidherstel.
 3. Herstel bij (uitgebluste) puistjes.
 4. onderhuidse (talg)bultjes.
 5. Gladder huidoppervlak.
 6. Intensieve ontgifting.
 7.  Verwijderen dode huidcellen.
 8. Egalere teint.
 9. Fijnere poriën.