Shiatsu

Binnekort:

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. In het Japans betekent shi vinger en atsu druk. De therapeut gebruikt de duimen, handpalmen, vingers én het eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen op de acupunctuurpunten en op de meridianen (energiebanen). Ook gewrichtsmanipulatie en strekking van lichaamsdelen zijn onderdeel van een shiatsu-massage. De massage ontspant, versoepelt de spieren en bevordert de beweging van gewrichten. Ook zorgt shiatsu voor een goede circulatie van de bloed- en lichaamsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

De behandeling, is erop gericht blokkades op te heffen, bijvoorbeeld in de vorm van vastzittend weefsel, zoals bindweefsel of spieren en onvoldoende bloeddoorstroming

Shiatsu is een holistische behandelmethode: lichaam en geest worden benaderd als één geheel. Shiatsu bevordert het zelfgenezend vermogen van de patiënt, zodat het lichaam de oorzaak van de klacht(en) direct aanpakt.

Shiatsu is zeer effectief tegen klachten zoals:

  • Vermoeidheid
  • Rugpijn
  • Stijve nek en schouderpijn
  • Stressklachten en onrust
  • Spier- en gewrichtspijnen

Hou je spanning vast in je schouders en nek? Zit je veel achter een computer? Ben je gestrest en moe, maar kun je tegelijkertijd ook niet goed slapen? Dan is een ontspanningsmassage een stukje van de puzzel om je beter te voelen. Shiatsu is voor jong en oud geschikt. En heerlijk om cadeau te geven.

Wellness Behandelingen

De wellness gelaats- en lichaamsbehandelingen bestaan uit geurbelevings sensaties en verschillende oosterse en westerse technieken en massages om u dat wellness gevoel te geven waar u zo aan toe bent.

Door de verschillende massages met eventueel gebruik makend van massage tools en met   heerlijke geurende 100%  plantaardige etherische oliën  word niet alleen de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeterd, de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam gestimuleerd, maar ook uw zintuigen worden geprikt. U komt in balans en tot rust en voelt zich na de behandeling energiek en fit. 

Na de behandeling krijgt u als afsluiting naar keuze een heerlijke kruidenthee of komkommer /muntwater om de afvoer van de afvalstoffen uit het lichaam nog extra te stimuleren.