OVER MIJ

Hallo Ik ben Janine Boudih afgestudeerd en gespecialiseerd schoonheidsspecialiste. Op deze website vindt u alle informatie over de behandelingen die ik geef in mijn salon.

Mijn streven is: een behandeling helemaal af te stemmen op wat het meest doeltreffend is voor uw huid en wat uw wensen zijn, zodat u stralend en vol nieuwe energie de salon verlaat.

Om iedere klant een perfect passende behandeling te kunnen geven volg ik regelmatig cursussen zodat ik up to date blijf met de nieuwste technieken en trends op het gebied van uiterlijke verzorging en/of verbetering van de huid.
Schoonheidssalon IMPRESS heeft een uitgebreid assortiment van gelaats- en lichaamsbehandelingen. Hier horen natuurlijk ook de verzorging van nagels, wenkbrauwen, wimpers en make -up bij.

Wij gebruiken uitsluitend producten van topkwaliteit onder andere van:ev

Malu Wilz, Misencil, Pinkgellak en BrowTycoon​

Kortom van basic, Impress en wellness tot specialistische behandelingen voor man/vrouw van alle leeftijden met alle huidtypen. 

Zoals u van elke professionele praktijk mag verwachten is Schoonheidssalon IMPRESS aangesloten bij ANBOS de brancheorganisatie voor de schoonheidsspecialist. Graag verwelkom ik u in mijn salon voor de aanpak van uw Uiterlijke verzorging en/of om even helemaal te ont- stressen en tot jezelf te komen.