Wimper lifting

Wimper lifting  is een liftingbehandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Wimper Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Wimper Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Wimper lifting is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Bij deze techniek worden geen rolletjes gebruikt. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Wimper Lift lift de wimpers, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Wimper Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.Voor de Wimperlifting maak ik gebtuik van de producten van het merk NEICHA

Wimper Lift kan niet bij

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen

  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
  • Overgevoeligheid voor peroxide     

Mooie wenkbrauwen met BrowTycoon

BrowTycoon (voorheen BrowTastic) is het eerste merk wat in Nederland is gelanceerd omtrent de Henna Brows. Klanten die er al mee werken zijn erg enthousiast over dit mooie product!

Al heel wat salons werken op dit moment met BrowTycoon met Groot succes. Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Harsen/ waxen

Iedereen heeft wel last van overtollige haargroei op plaatsen waar het niet gewenst is. Ondanks dat de haargroei een belangrijke functie heeft is het hebben van overtollige haargroei op bepaalde plaatsen niet wenselijk en ook geen fraai gezicht. Harsen/ waxen is een techniek die ervoor zorgt dat u zich weken geen zorgen hoeft te maken over dit probleem. De haartjes worden doormiddel van warme hars/ wax met wortel uit de haarschacht getrokken maar de huid blijft hierbij intact. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 weken voordat de nieuwe haren weer verschijnen. Het verschil tussen harsen en waxen lees je hieronder!

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van haren met een plakkerige of kleverige substantie. Dat kan echte ontharingshars zijn, maar bijvoorbeeld ook een “hars” die van suiker is gemaakt. Dat werkt als volgt: de hars wordt zo dun mogelijk opgebracht in de richting van de haargroei. Dat gebeurt met een harsroller of harsspatel. Vervolgens wordt de hars verwijderd met een ontharingsstrip. Met het verwijderen van de strip, verwijder je ook de haren. 

 

Wat is waxen?

De term waxen wordt – sinds de opkomst van de “brazilian wax” meer en meer gebruikt voor het verwijderen van haren door een harde, striploze wax. Met een spatel wordt de warme, vloeibare wax aangebracht op de haren. Na een paar seconden stolt de wax en wordt weer hard. Wanneer je nu deze hard geworden, afgekoelde wax verwijdert aan een puntje van de wax zelf  (zonder strips) blijven de haren er in zitten.

Make-up

Dag make-up

Iedereen wil er mooi en verzorgt uitzien daarbij kan make-up een groot verschil maken. Maar niet iedereen weet in welke volgorde en hoe de make-up het beste aangebracht kan worden waardoor het juist het tegengestelde effect heeft dan wat u eigenlijk voor ogen heeft. 

Door bepaalde technieken toe te passen zijn bepaalde probleemzones goed te  camoufleren. Ook de vorm van bijvoorbeeld je neus, kaaklijn of voorhoofd kun je verzachten door camouflage op de juiste plaatsen aan te zetten. Daarnaast wil je misschien juist weer andere gezichtsdelen zoals bijvoorbeeld je ogen, lippen, jukbeenderen wel accentueren ook dit kun je door make-up op de juiste plaatsen aan te brengen bereiken. 

Er zijn verschillende technieken voor het  goed en zo natuurlijk mogelijk aanbrengen van dag, feest of bruidsmake-up. Ik kan u hierover advies en tips geven en door een (proef) make- up naar uw wens aan te brengen laten zien wat een goede make-up kan doen voor u. Malu Wilz is het merk van de  make-up  dat ik in de salon gebruik.

 
  • Malu Wilz is een salonmerk, dus niet verkrijgbaar bij de drogisterij/parfumerie.
  • Professioneel assortiment toegespitst op de wensen van de schoonheidsintituten en de spa’s.
  • Miljeuvriendelijke collectie.
  • Een unieke lijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidinstituten. Speciaal producten voor bijzondere problemen, zoals bijvoorbeeld camouflage.
  • Optimale verdraagzaamheid gewaarborgd door de hoogste kwaliteitseisen.
Feest make-up