Wimperextensions one by one van Misencil

U kunt bij onze salon ook terecht voor het plaatsen van Wimperextensions voor mooie langere en vollere wimpers. De techniek One by one houdt in dat er op elke wimper een wimperextension geplaatst wordt. De lengte hangt af van de vorm van het oog en uiteraard uw wens om een zo natuurlijk mooi resultaat te verkrijgen.

Waarom Misencil:

  •  Ontwikkeld en geproduceerd door een oogarts
  • Marktleider wereldwijd, meer dan 30.000 salons in 55 landen
  • Unieke hypoallergene wimperextensions
  • Lijm van medische kwaliteit. Droogt snel en is na 2 uur waterproof de klant kan na 2 uur douchen, sporten, zwemmen
  • Speciaal eigen assortiment cosmetica en verzorgingsproducten voor gebruik met wimperextensions

Kwaliteit wordt door Misencil gewaarborgd door de verplichte gecertificeerde training voor elke wimperstyliste welke Misencil behandelingen uitvoert, als mede door de strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA (FDA) en Canada

De focus op kwaliteit uit zich in enorme voordelen, zoals de supersterke HD en Premium wimperlijm waarvan slechts een enkele druppel voldoende is om een volledige set te zetten en welke al na 2 uur zo sterk is dat de consument er mee kan douchen en zelfs zwemmen! Terecht wordt Misencil gezien als de nieuwe kwaliteitsstandaard.

Verzorging van de wimpers is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuis gekomen ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen.